Τα εγκεφαλικά μαρτύρια είναι καταστροφικά και γενικά έρχονται στις πιο περίεργα αναστατωτικές στιγμές. Μπορεί να είστε σε μια συνάντηση ή μπορεί να καταφέρνετε κάτι που απαιτεί ως επί το πλείστον γελοία σκέψη σας. Παρ’ όλα αυτά, τα εγκεφαλικά μαρτύρια δύσκολα μπορούν να κρατηθούν μέχρι να κάθεσαι ταραχώδης. Θα ήταν τέλειο εάν μια εγκεφαλική επιδείνωση βασικά έμενε μακριά εντελώς, αλλά όχι ακριβώς όπως κάποιος από εμάς είναι τόσο τυχερός, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που γενικά τα έχουμε και το 4 έως 5% από εμάς τις βιώνουμε κάθε μέρα.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε τυχεροί καθώς υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απορρίψετε αυτόν τον απεχθή πονοκέφαλο. Μία από αυτές τις μεθόδους είναι η αυτοτριβή. Ακριβώς όταν δεν υπάρχει κανείς τριγύρω να μασαζ κατοίκον να σου δώσει το τρίψιμο της πλάτης, μπορείς να το κάνεις ουσιαστικά με τη βοήθεια κανενός άλλου. Η έρευνα δείχνει ότι ένα τεράστιο κομμάτι από εμάς σε αυτό το σημείο ασκεί κάποιου είδους αυτοχρησιμοποίηση όταν χτυπήσει μια εγκεφαλική εντατικοποίηση. Αυτό το κάνουμε καθαρίζοντας τους ασφαλείς χώρους ή το καταφύγιό μας. Όσον αφορά την πιστευτότητα, κάθε άτομο είναι εξαιρετικό, επομένως οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο καθένας έχει άλλο χρόνο απόκρισης και μπορεί να χρειαστεί μια υποκατάστατη τεχνική για να απελευθερωθεί από ένα συγκεκριμένο είδος εγκεφαλικής επιδείνωσης.

Πρώτα λοιπόν, πάρτε πολλά υγρά. Αφού το κάνετε αυτό, η είσοδος φαίνεται να προχωρά προς το τρίψιμο της πλάτης. Θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για να το κάνετε νίκη:

Εγγυηθείτε ότι το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε είναι εξαιρετικό. Αυτό υποδηλώνει ότι το δωμάτιο πρέπει να είναι αδύναμο και πρέπει να είναι ήσυχο. Εγγύηση ότι θα κλείσεις την πόρτα για να μην σε απογοητεύσει κανείς.
Χρησιμοποιήστε τους αντίχειρές σας για να ασκήσετε πίεση για να επικοινωνήσετε τις εμμονές γύρω από το κεφάλι και το πρόσωπό σας. Θα γλιστρήσετε στα άδυτα, τα ιγμόρεια και στη διάταξη του λαιμού σας.
Εγγύηση ότι δεν πιέζετε άσκοπα. Θα πρέπει να είστε σύμφωνα με τον τρόπο με τον οποίο απαντάτε σε ένα αυτο-τρίψιμο. Με τη δικαιοσύνη να συνθλίβεις χωρίς νόημα σκληρά, αφήστε λίγο. Εάν αισθάνεστε ότι δεν πιέζετε αρκετά, απλώς πιέστε αρκετά πιο ενθουσιασμένοι.
Υπάρχουν σημεία τριβής πίεσης που μπορείτε να σκεφτείτε. Ένα χαλαρωτικό τρίψιμο δεν χρειάζεται να συμβεί μόνο στο κεφάλι σας. Μπορείτε να τρίψετε το πίσω μέρος του χεριού σας ή το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Δείτε αυτό το οστό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας που είναι ίσιο πάνω από την περιοχή της καταστροφής του λαιμού σας. Μετακινηθείτε πραγματικά περισσότερο από ένα εκατοστό κάτω από αυτό και τρίψτε την πλάτη για πέντε λεπτά με τους αντίχειρές σας. Θα προσπαθήσετε να δείτε την καταπόνηση να φεύγει από το σώμα σας. Στο πίσω μέρος του χεριού σας, κάντε χειρισμό μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μετακαρπίου οστού.
Αποδεχόμενοι ότι νιώθετε ότι ο πονοκέφαλος σας γίνεται κομμάτια, σταματήστε αμέσως. Σε περίπτωση που οι εγκεφαλικές τραγωδίες σας συμβαίνουν με συνέπεια, εγγυηθείτε ότι εμπιστεύεστε έναν ειδικό για να γίνει το συντομότερο δυνατό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτάσετε στον προγραμματισμό του τι προκαλεί τον πονοκέφαλό σας.
Όπως θα μπορούσε να είναι αδιαμφισβήτητο, το τρίψιμο της πλάτης είναι εκπληκτικό για την απόρριψη των εγκεφαλικών αγωνιών και, άσχετα, μειώνει την ένταση και την απαίσια. Κανονικά, κάποιος πηγαίνει σε ένα γραφείο ή ER για ένα εγκεφαλικό μαρτύριο. Οι πονοκέφαλοι είναι βέβαιοι ότι η βιομηχανία παυσίπονων που πωλούνται χωρίς ιατρική συνταγή λαμβάνει 1 δισεκατομμύριο δολάρια αξιόπιστα. Οι οικονομίες χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια λόγω των χαμένων ημερών εργασίας που συλλογίζονται εγκεφαλικά μαρτύρια. Με ένα χαλαρωτικό τρίψιμο στην πλάτη, για παράδειγμα, μια αυτοχρησιμοποίηση, μπορείτε να ξεφύγετε πολύ από την αξιολόγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.